Помощ

Поръчайте Полипропилен, полиетилен и ПВЦ тръби в 4 лесни стъпки

1. За да разгледате различните размери тръби и подходящите фитинги в електронния магазин, отидете в лявото меню „Продукти в магазина”.

Поръчка на полипропилен, полиетилен и пвц тръби2. След като изберете определен размер тръба, може да въведете конкретното количество в полето „Количество”, то може да бъде променяно и на последната 4 стъпка. Натиснете бутон „Поръчай”, намиращ се в долния десен ъгъл на конкретния продукт.

Поръчка на полипропилен, полиетилен и пвц тръби3. Веднага след като изберете бутон „Поръчай”, в лявото меню под „Магазин” се появява вашата поръчка. Може да премахвате от продуктите, които счетете, че не са Ви необходими и да добавяте нови. След като приключите с пазаруването си, натиснете линка „Поръчай”, той ще Ви отведе до последната стъпка – въвеждане на данните Ви за контакт.

Поръчка на полипропилен, полиетилен и пвц тръби4. В последната стъпка Вие може все още да променяте желаното количество от избрания продукт, да премахвате продукти. След като сте сигурни в направената поръчка, въведете своите данни за контакт. Те са от съществено значение, за да могат консултантите от Строителна борса „Партньори”, да се свържат с вас и да уточнят удобното време за доставка. Ако не разполагате с възможност да вземете от складовите ни бази поръчаните продукти, можем да Ви осигурим транспорт. В тази случай, когато консултанта се свърже с вас ще Ви представи цената за осъществяването на транспортната услуга до вашия обект и ако тя Ви устройва поръчката се финализира.

Поръчка на полипропилен, полиетилен и пвц тръби